ZAVRŠENA „KRUŠEVAČKA LIGA ŠAMPIONA“

U organizaciji Sportskog saveza grada Kruševca uspešno je završeno prvenstvo u malom fudbalu pod nazivom „Kruševačka liga šampiona“. Najbolja je bila ekipa „Trajal – Pro Soker“ koja je osvojila prvo mesto pobedivši u finalu ekipu „Blagotina“ dok je treće mesto pripalo timu „Knez Lazar – Meševo“.
Već tradicionalno jedanaesti put po redu organizator lige bio je Sportski savez grada Kruševca. Jedanaest ekipa sa oko 150 učesnika u kategoriji dečaka rođenih 2008. i mlađih takmičilo se u dve grupe u periodu od 4.12.2021 godine kada je liga počela pa do 12.01.2022 godine kada su odigrane utakmice završnice liga takmičenja. Igrana su pet kola u grupnoj fazi ,četvrtfinalne, polufinalne, utakmica za treće i finalna utakmica.
U meču za treće mesto „Knez Lazar – Meševo“ je pobedilo ekipu Duel Juniorsa sa 5:3 dok je u finalu „Trajal – Pro Soker“ savladao „Blagotin“ rezultatom 3:1.
Za najuspešnije pojedince „Kruševačke lige šampiona“ proglašeni su Bogdan Dunjić iz Duela za najkorisnijeg igrača, najbolji golman je Luka Brkić iz Blagotina, najbolji strelac je Andrija Vučković takođe iz Blagotina sa 14 postignutih golova dok je priznanje za najboljeg igrača otišlo u ruke Stefana Lazarevića iz ekipe „Trajal – Prosoker“.

Autor: Lazar Jović
0

0 Komentara

Napišite komentar

Sponzori

Newsletter

Pretplatite se na email vesti i prvi saznajte sve sportske informacije

Kontakt informacije

Dušana Radića 20, 37000 Kruševac

037/3433673

officesportko@gmail.com

Pratite nas
Galerija

© Sportske Vesti. Powered By AM Programming - Business Solutions